Промени в кабинета с втория мандат на Продължаваме промяната –

...
 
Промени в кабинета с втория мандат на Продължаваме промяната –
Коментари Харесай

Атанас Атанасов прогнозира промени в кабинета „Денков“

 

Промени в кабинета с втория мандат на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ предвижда в Рим ръководителят на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

Той обаче направи ангажимента, че това зависи от номинираният за министър председател акад. Николай Денков, предава „ 24 часа “.

Атанасов акцентира, че ще създадат всичко допустимо да осъществят втория мандат, с цел да се приключи политическата рецесия. Той отхвърли да разяснява дали ДБС ще предложи свои претенденти за министри или заместници.

„ Ние сме дали право на акад. Денков той да подбере експертния състав за държавното управление. Тепърва несъмнено ще се разискват разнообразни кандидатури “, акцентира Атанасов.

Лидерът на ДСБ влезе в неприсъствен спор с тезата на Кирил Петков от Политическа партия, който по-рано сподели, че сформират, разгласен от Денков се резервира, единствено с допълнението Мария Габриел от ГЕРБ. „ Това зависи извънредно доста от премиера. Аз си мисля, че ще има някои промени, само че не бих желал да разясня на този стадий “, уточни той.

На въпрос какво ще се случи след месеца, Атанасов бе сбит – “ след 9 месеца толкоз вода ще изтече, че от в този момент да разясняваме е несериозно “.

Етикети: АтанасовДСБправителствопромени
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР